Content marketing

Wij deden al content marketing voordat het een coole term was. Daar zijn we best trots op. Ongeveer 13 jaar geleden haalden we voor een tech start-up een klapper binnen door een opiniestuk dat we plaatsen op internet. Het rankte bovenaan Google bij belangrijke zoektermen. Men zag ons nu als dé specialist voor dit onderwerp.

Als creative moet je soms best behoorlijk je best doen om mensen te overtuigen van content marketing. Instinctief neigen veel mensen naar ‘oversellen’. Met elke uiting willen ze de verkoopboodschap vertellen. Een goede marketeer begrijpt dat het tegenovergestelde werkt. Produceer content puur en alleen om je publiek te dienen met betekenisvolle inhoud. Betekenisvol voor je publiek. Dan win je van je concurrentie.

Onze werkwijze

Content marketing is een container begrip. Zonder context betekent het niets. Wij deden al content marketing voordat het zo heette. Content marketing betekent concentreren, inleven, afvragen en onderzoeken.

Waar interesseert jouw klant zich écht voor? Buiten jullie zakelijke verhouding om. Als je dat begrijpt kun je betekenisvolle content maken. Dit is de snelste weg naar positieve aandacht voor je zaak. 

““Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.””
– Joe Chernov

Concept

Hoge kwaliteit drukwerk met ontwerp uit eigen keuken tegen scherpe prijzen en met snelle levering.

Creatie

Bouw de zichtbaarheid van je merk verder uit met bedrukte artikelen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Verspreiden

Scherm en pixel zijn onze vrienden. We zetten Photoshop, Illustrator en InDesign graag aan het werk voor je. Waarschijnlijk ga je geen andere club vinden die zo geniet van ontwerpen en grafische vormgeving.

Duik met ons het lab in en ontdek hoe we jouw zaak nóg fijner kunnen laten aanvoelen. We gaan graven en bedenken samen wat je speciaal en anders maakt dan anderen. Waar sta je nou écht voor? Dat vormt onze basis voor de verhalen die we gaan vertellen en delen. Vaak weet je als ondernemer best wel wat jou onderscheidt van concurrentie. De vraag is of dat duidelijk is voor klanten. Het perspectief van een betrokken buitenstaander vernietigd dode hoeken.

Wij kunnen helpen met het bedenken van onderwerpen en concepten. We kunnen ook de productie op ons nemen en kant en klare content aanleveren die je direct kunt gebruiken op je websites, webshops, winkels en social media kanalen. Uiteraard elke post perfect passend voor het betreffende kanaal. Daar zit namelijk nog al verschil in. We kunnen ook alles uit handen nemen – van creatie tot verspreiding. Naast jouw eigen verhaal kun je ook jouw kennis en expertise gebruiken om andere boeiende verhalen te vertellen. Men zal jou gaan zien als dé specialist in je vakgebied. Dat wil je hebben. Communicatie met je doelgroep zónder dat je aan het verkopen bent is waarschijnlijk de meest effectieve manier om ze positieve emoties te laten voelen voor jouw merk of zaak.

Gebruik de kracht van content marketing

error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Contactformulier

naneaux-site-logo-21
×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×