Social media content

Met Social Media kun je een merk bouwen. Je bent letterlijk je eigen nieuwszender. Dat is bijzonder. Misschien heb je dat al door en post je geregeld op facebook en krijgen je klanten maandelijks netjes een e-nieuwsbrief. Misschien ben je daar nog niet omdat je er simpelweg geen tijd voor hebt. Hoe goed of slecht je ook bent in Social Media, er is altijd ruimte voor méér en nóg betere content.

Wij kunnen je helpen Social Media te veranderen in dé etalage van je zaak. Vaak is het nog leuk ook. Er is geen one-size-fits-all-strategie, wel best-practices. We zoomen in op jou en je zaak en gaan scorende verhalen vertellen op de geschikte kanalen.

Jij bepaald wat je nodig hebt qua ondersteuning. Van wat hulp bij ontwerp tot volledig beheer van je accounts. U vraagt wij draaien.

Onze werkwijze

Wij produceren winnende content voor Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Pinterest en blogs.

Organic Reach en Paid Ads zijn bekende termen voor ons. Samen pakken we je social media op. Niet omdat het moet, maar omdat het werkt.

“A brand is no longer what we tell the consumer it is – it is what consumers tell each other what it is.”
– Scott Cook

Visual design

Als wij je posts en ads ontwerpen is de kans op engagement een stuk groter.

We hebben het al eerder gezegd: On-line content met relevante plaatjes wordt 94% meer bekeken. Nu is ‘relevante plaatjes’ een vaag begrip. Relevant duidt hier op context. Ben je in staat content te produceren in de ‘look and feel’ die past bij de smaak van je publiek?

Behalve contextueel moet content simpelweg fijn voor het oog zijn. Ook is het prettig als je content qua uitstraling past bij je huisstijl en merk. Daar heb je ontwerp en vormgeving skills voor nodig. Vervolgens moeten de formaten geschikt zijn voor verschillende beeldschermen en platforms. Visual Design houdt hier rekening mee. Het is zonde om conversie mis te lopen door slecht vormgegeven on-line content.

Content creatie

Dit deden wij al voordat het een coole naam had. We binden jouw nieuwe fans voor je.

Bij ons gaat een strakke content planning niet ten koste van creativiteit. Hier zijn we vrij methodisch in. Eén overkoepelende aanpak voor scorende content op al je socials maakt het leven eenvoudiger. Ook je content wordt er scherper door. Geen platform en publiek is gelijk. Het is geweldig om mensen te laten zien dat je er bent zonder dat je pushy overkomt. Dat doe je door te creëren en te delen.

Advertenties

Piekfijn inzoomen op je doelgroep met ads die speciaal voor hen gemaakt zijn. Dat werkt!

Hoe zorg je dat jouw boodschap bij de juiste personen komt? Dit is voor iedereen dé uitdaging. Door te adverteren op bijvoorbeeld Facebook of Linkedin kun je heel gericht jouw advertenties laten tonen aan je doelgroep. Ook Google biedt diverse mogelijkheden. Als je niet constant ads wilt draaien kun je ook een campagne inzetten ter promotie van een actie, evenement, aanbieding of nieuw product.

De budgetten kunnen we zelf instellen. De resultaten houden we bij. Geen verrassingen achteraf dus. Benieuwd of on-line advertenties jouw zaak vooruit kunnen helpen? Neem contact op!
error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Contactformulier

naneaux-site-logo-21
×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×