Webshop

Door klanten naar jouw webshop te leiden kun je een boel extra omzet verdienen op termijn. Je webshop is je on-line basis. Daar omheen worden verschillende kanalen ingezet om mensen naar die basis te leiden. Je webshop moet daarom goed zijn.

Wat is goed?

• Mooi design

• Gebruiksvriendelijk

• Snelle laadtijd

• Goed vindbaar

• Hoog converterend

• Zorgeloos

• Toekomstbestendig

• Veilig voor gebruiker

Onze werkwijze

Een webshop moet draaien. Het liefst 24/7. Een webshop leeft van conversie en is jouw etalage voor jouw waren. Of dit nou schoenen, parfums, kleding of een salon is.

Vanaf de eerste muisklik moeten webdesign en jouw persoonlijke doelen hand in hand gaan. Het is maar goed dat onze marketing strateeg betrokken is bij elke design-uiting nog voor er een computer wordt aangezet. Een op conversie gerichte webshop is altijd de nummer één doelstelling.

“Web design is not just about creating pretty layouts. It’s about understanding the marketing challenge behind your business.”
– Mohamed Saad

Nieuwe webshop

Webshops zijn geweldig. Een goede webshop kan voor iedereen wonderen doen. Verkopen via internet is slim.

Een online webshop verdiend zich vrijwel altijd terug. Natuurlijk moet je iets te verkopen hebben voordat je een shop begint. Als dat zo is en je zoekt een pro partner die voor jou een betaalbare, veilige en goed converterende webshop maakt laten we dan van gedachte wisselen. Dat kost niks. Het bouwen van een goede webshop is niet voor iedereen weggelegd. Toch vinden wij dat iedereen er één moet kunnen hebben om te kunnen verdienen via het internet. Wij doen dit zelf namelijk ook.

E-commerce kan je zaak lanceren. We vertellen je graag over Naneaux klanten die je voor zijn gegaan.

Restyle

Tijd is echt. Soms zijn dingen aan vernieuwing toe. Als dat het geval is voor jouw webshop, lees dan even verder.

Vernieuwing gaat verder dan alleen grafisch ontwerp en uitstraling. Denk maar eens aan gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, actualiteit en technische prestaties van je webshop. Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Ook de wereld van je klanten veranderd.

Naneaux Re-style blaast de boel nieuw leven in. Met een fris ontwerp en een soepel lopende future proof webshop ga je met een beter gevoel op klantenbezoek.

Onderhoud

Updates, lidmaatschappen, content etc. De boel moet blijven draaien. Als je daar te druk voor bent heb je aan ons een goede.

Sommige mensen vinden het leuk om hun eigen webshop up-to-date te houden. Anderen vinden het verschrikkelijk of hebben er geen tijd voor.

Voor de eerste groep bouwen wij webshops die het leven simpel maken. De tweede groep helpen we naar behoefte. Wij regelen:

• 24/7 ontwerp dienst

• Content management: tekst, beeld, social media, ads, updates en nieuws

• Inbound marketing

• Technische updates en ondersteuning


We bespreken wat er nodig is en bepalen of je liever op uurbasis of maandelijks contract werkt. Alles inzichtelijk en volledig ontzorgt. Zo kun jij je focussen op de business terwijl alles soepel draait zonder omkijken.
error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Contactformulier

naneaux-site-logo-21
×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×