Website

Door klanten naar je website te leiden kun je een boel extra omzet verdienen op termijn. Je website is je on-line basis. Je website moet daarom goed zijn, snel zijn in een gelikt design, goed vindbaar en bovenal gebruiksvriendelijk.

Onze werkwijze

Een website moet bij je passen. Een web designer die jou, je zaak en je klanten niet begrijpt is niet meer van deze tijd.

Vanaf de eerste muisklik moeten webdesign en jouw persoonlijke doelen hand in hand gaan. Het is maar goed dat onze marketing strateeg betrokken is bij elke site nog voor er een computer wordt aangezet. Een op conversie gerichte website is altijd de nummer één doelstelling.

“If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.” 
– Ralf Speth

Nieuwe website

Alles super strak voor de klant. Voor jou geen omkijken. Voeg je bij de lijst positief verraste Naneaux klanten.

We maken websites die bij je zitten als een maatpak. We duiken in jouw wereld en bouwen een verlengstuk van je zaak. Altijd met een uniek ontwerp. Wil je een hele simpele site en onderhoud in jouw eigen beheer? Of maatwerk en full service beheer van back-end, content en social media door ons. Alles er tussen in is ook goed.

Geen idee wat je precies nodig hebt? Geen zorgen. Na ons gratis gesprek zijn je vragen beantwoord. Voor ons telt dat jij zorgeloos on-line bent en de kansen van het internet vol benut.

Restyle

Tijd is echt. Soms zijn dingen aan vernieuwing toe. Als dat het geval is voor jouw website, lees dan even verder.

Vernieuwing gaat verder dan alleen grafisch ontwerp en uitstraling. Denk maar eens aan gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, actualiteit en technische prestaties van je website. Er zijn constant nieuwe ontwikkelingen. Ook de wereld van je klanten veranderd.

Naneaux Re-style blaast de boel nieuw leven in. Met een fris ontwerp en een soepel lopende future proof website ga je met een beter gevoel op klantenbezoek.

Onderhoud

Updates, lidmaatschappen, content etc. De boel moet blijven draaien. Als je daar te druk voor bent heb je aan ons een goede.

Sommige mensen vinden het leuk om hun eigen website up-to-date te houden. Anderen vinden het verschrikkelijk of hebben er geen tijd voor.

Voor de eerste groep bouwen wij sites die het leven simpel maken. De tweede groep helpen we naar behoefte. Wij regelen:

• 24/7 ontwerp dienst

• Content management: tekst, beeld, social media, ads, updates en nieuws

• Inbound marketing

• Technische updates en ondersteuning


We bespreken wat er nodig is en bepalen of je liever op uurbasis of maandelijks contract werkt. Alles inzichtelijk en volledig ontzorgt. Zo kun jij je focussen op de business terwijl alles soepel draait zonder omkijken.
error: Content is protected !!
Scroll naar boven

Contactformulier

naneaux-site-logo-21
×

Vragen? Klik hieronder voor WhatsApp...

×